A kormány idén is támogatja a budapesti CSIO***W-t

A kormány a Nemzeti Lovas Program keretében 2014. február 26-án döntött arról, hogy idén is támogatni fogja a nagysikerű kiemelt lovas rendezvényeket, köztük a budapesti CSIO***W-t. A döntés értelmében 2014-ben a CSIO***W Világkupa 30 millió forintos hozzájárulást kap a Vidékfejlesztési Minisztériumon keresztül.

A Nemzeti Lovas Program 2012. március 12-én lépett hatályba. Ehhez kapcsolódóan a kormány már tavaly nagymértékben támogatta a lovas rendezvényeket, köztük a Nemzeti Lovardában másodszorra megrendezett nagysikerű CSIO***W Világkupát. A rangos nemzetközi díjugrató verseny 2014. július 3-6 között kerül megrendezésre a Tattersall patinás falai között. Az év második felében kiemelt Kormány Program keretében elkezdődik a 136 éve épült, és régóta felújításra váró Nemzeti Lovarda újjáépítése. A szervezők reményei szerint a 2015. évi Nemzetek Díjával egybekötött Világkupa, már az újjászületett Nemzeti Lovardában kerül megrendezésre.

A CSIO ***W szervezőiben már 3 évvel ezelőtt megfogalmazódott az alábbi gondolat, mely akkor még csak álomnak tűnt, azonban mára már kezd valósággá válni:

„E nemes cél megvalósítása kösse össze a tenni vágyó, lószerető embereket, hogy közösséget alkotva új értéket teremtsenek!”

A lovas rendezvények támogatásáról az alábbi linken olvashat:

http://www.kormany.hu/hu/videkfejlesztesi-miniszterium/parlamenti-allamtitkarsag/hirek/a-kormany-iden-is-tamogatja-a-kiemelt-lovas-rendezvenyeket

A CSIO***W Világkupáról bővebb információt az alábbi honlapon találhatnak:

www.csiobudapest.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Kérdése van?

Hívjon minket, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és mi kapcsolatba lépünk Önnel.