A jövő lovas nemzedékének utánpótlását képezzük

Szeretettel várunk minden lovagolni vágyó leendő és jelenlegi lovast
a Nemzeti Lovarda Lovasiskolájába!

Amennyiben úgy érzi, hogy eddig nem találta meg az Ön számára megfelelő lovardát, lovat vagy oktatót, látogasson el hozzánk! Célunk az alapos, minőségi oktatás, ami mind elméletben, mind gyakorlatban magas szintű lovas tudást biztosít.

Jól képzett, versenymúlttal rendelkező, megbízható lovaink várják lovasaikat a kiváló infrastruktúrával rendelkező, minden elvárásnak megfelelő Nemzeti Lovardában. Minden lovasnak megtaláljuk a tudásszintjének, korának, méretének és habitusának leginkább megfelelő hátast.

Sok éves tapasztalattal rendelkező, szakképzett, németül és angolul beszélő edzőnk 10 éves kortól várja a lovasokat a teljesen kezdőktől a haladókon át egészen a versenyzői szintig.

FUTÓSZÁRAS OKTATÁS
11.000Ft
25 perc
A kezdő lovasok futószáras oktatás során a helyes és stabil ülés mellett elsajátítják a szabályos, hatékony lovas segítségek végrehajtását, az alapvető feladatok kivitelezését (elindítás, fordítás, megállítás), továbbá a ló mozgásának befolyásolását mindhárom jármódban (lépés, ügetés, vágta). A futószáras oktatás ára bérlettel rendelkezőknek 10.000 Ft / alkalom. A bérlet 8 alkalomra szól és 35 napig érvényes.A kezdő lovasok futószáras oktatás során a helyes és stabil ülés mellett elsajátítják a szabályos, hatékony lovas segítségek végrehajtását, az alapvető feladatok kivitelezését (elindítás, fordítás, megállítás), továbbá a ló mozgásának befolyásolását mindhárom jármódban (lépés, ügetés, vágta). A futószáras oktatás ára bérlettel rendelkezőknek 10.000 Ft / alkalom. A bérlet 8 alkalomra szól és 35 napig érvényes.
OSZTÁLYLOVAGLÁS
15.000Ft
50 perc
Kis létszámú (max. 3 fő) osztálylovaglás során lovasaink a lovardai alakzatok lovaglásával, feladatok egyéni és csoportos végrehajtásával tanulják és gyakorolják a lóra való helyes befolyást a kezdő osztálylovas szinttől a haladó ugróedzésig. Tanulóink az edzések alkalmával a gyakorlat mellett az elméleti ismereteiket is folyamatosan bővítik, ami elengedhetetlen minden lovas számára. Az osztálylovaglás ára bérlettel rendelkezőknek 13.000 Ft / alkalom. A bérlet 8 alkalomra szól és 35 napig érvényes.Kis létszámú (max. 3 fő) osztálylovaglás során lovasaink a lovardai alakzatok lovaglásával, feladatok egyéni és csoportos végrehajtásával tanulják és gyakorolják a lóra való helyes befolyást a kezdő osztálylovas szinttől a haladó ugróedzésig. Tanulóink az edzések alkalmával a gyakorlat mellett az elméleti ismereteiket is folyamatosan bővítik, ami elengedhetetlen minden lovas számára. Az osztálylovaglás ára bérlettel rendelkezőknek 13.000 Ft / alkalom. A bérlet 8 alkalomra szól és 35 napig érvényes.
EGYÉNI EDZÉS
20.000Ft
50 perc
Az egyéni edzések alkalmával a lovasok a választott oktatóval olyan feladatokat tudnak megtanulni és gyakorolni, amelyek egyéni fejlődésüket a legjobban segítik.Az egyéni edzések alkalmával a lovasok a választott oktatóval olyan feladatokat tudnak megtanulni és gyakorolni, amelyek egyéni fejlődésüket a legjobban segítik.
BEMUTATKOZÓ LOVAGLÁS
15.000Ft
50 perc
Újonnan érkezett vendégeink számára 50 perces foglalkozást biztosítunk. Az oktatáson belül fele-fele arányban tartunk elméleti, majd lóháton gyakorlati képzést.Újonnan érkezett vendégeink számára 50 perces foglalkozást biztosítunk. Az oktatáson belül fele-fele arányban tartunk elméleti, majd lóháton gyakorlati képzést.

Időpont lemondása, esetén, amennyiben erre az időponttól számított 24 órán belül kerül sor, a vendég köteles a lefoglalt szolgáltatás árából 5000 forintot megfizetni.

REŐTHY GÁBOR

Hivatásszerűen több mint húsz éve foglalkozom lovasoktatással, lovagoltatással, lovarda-, illetve lovastúra-vezetéssel.

Kezdetben saját üzemeltetésű lovardában, később szerződéses lovas szolgáltatóként, illetve lovasoktatóként szereztem szakmai, szolgáltatói és emberi tapasztalatot.

Sok-sok nyeregben és futószárral a kézben eltöltött óra, rengeteg lovasokkal, szakemberekkel és szülőkkel folytatott beszélgetés, elolvasott szakkönyv érlelte azt a tapasztalatot, amelyre támaszkodva bátran, és felelősséggel vállalhatok lovas tanítványokat.

A haladók mellett szívesen foglalkozom gyermek és felnőtt kezdőkkel, újrakezdőkkel is, mert fontosnak tartom az alapszintű lovastudás átadását. Az a tapasztalatom, hogy ennek hiánya a lovas számára a későbbiekben komoly gondokat okozhat. Csak az alapszintű lovastudás maradéktalan megszerzése képezhet biztonságos alapot, legyen bár szó hobbilovasról, vagy kezdő versenyzőről.

Hiszem, hogy a ló közelében lenni, szeretgetni, a hátára ülni, anélkül, hogy kényelmetlenséget, fájdalmat okozunk neki, tudás, öröm és kiváltság. Ennek a megszerzésében tudok segíteni mindenkinek, aki bizalmával megtisztel.

További információ és bejelentkezés

+36 20 378 7232