A jövő lovas nemzedékének utánpótlását képezzük

Szeretettel várunk minden lovagolni vágyó leendő és jelenlegi lovast
a Nemzeti Lovarda Lovasiskolájába!

Amennyiben úgy érzi, hogy eddig nem találta meg az Ön számára megfelelő lovardát, lovat vagy oktatót, látogasson el hozzánk! Célunk az alapos, minőségi oktatás, ami mind elméletben, mind gyakorlatban magas szintű lovas tudást biztosít.

Jól képzett, versenymúlttal rendelkező, megbízható lovaink várják lovasaikat a kiváló infrastruktúrával rendelkező, minden elvárásnak megfelelő Nemzeti Lovardában. Minden lovasnak megtaláljuk a tudásszintjének, korának, méretének és habitusának leginkább megfelelő hátast.

Sok éves tapasztalattal rendelkező, szakképzett, németül és angolul beszélő edzőnk 10 éves kortól várja a lovasokat a teljesen kezdőktől a haladókon át egészen a versenyzői szintig.

FUTÓSZÁRAS OKTATÁS / LUNGING
8000Ft
25 perc
A kezdő lovasok futószáras oktatás során a helyes és stabil ülés mellett elsajátítják a szabályos, hatékony lovas segítségek végrehajtását, az alapvető feladatok kivitelezését (elindítás, fordítás, megállítás), továbbá a ló mozgásának befolyásolását mindhárom jármódban (lépés, ügetés, vágta).A kezdő lovasok futószáras oktatás során a helyes és stabil ülés mellett elsajátítják a szabályos, hatékony lovas segítségek végrehajtását, az alapvető feladatok kivitelezését (elindítás, fordítás, megállítás), továbbá a ló mozgásának befolyásolását mindhárom jármódban (lépés, ügetés, vágta).
OSZTÁLYLOVAGLÁS / GROUP LESSON
11.000Ft
45 perc
Kis létszámú (max. 3 fő) osztálylovaglás során lovasaink a lovardai alakzatok lovaglásával, feladatok egyéni és csoportos végrehajtásával tanulják és gyakorolják a lóra való helyes befolyást a kezdő osztálylovas szinttől a haladó ugróedzésig. Tanulóink az edzések alkalmával a gyakorlat mellett az elméleti ismereteiket is folyamatosan bővítik, ami elengedhetetlen minden lovas számára.Kis létszámú (max. 3 fő) osztálylovaglás során lovasaink a lovardai alakzatok lovaglásával, feladatok egyéni és csoportos végrehajtásával tanulják és gyakorolják a lóra való helyes befolyást a kezdő osztálylovas szinttől a haladó ugróedzésig. Tanulóink az edzések alkalmával a gyakorlat mellett az elméleti ismereteiket is folyamatosan bővítik, ami elengedhetetlen minden lovas számára.
Az osztálylovaglás ára bérlettel rendelkezőknek 10.000 Ft / alkalom.Az osztálylovaglás ára bérlettel rendelkezőknek 10.000 Ft / alkalom.
A bérlet 8 alkalomra szól és 35 napig érvényes.A bérlet 8 alkalomra szól és 35 napig érvényes.
EGYÉNI EDZÉS / PRIVATE LESSON
17.000Ft
50 perc
Egyéni edzés, rajtengedély vizsgára és versenyre való felkészítés Haladó lovasainknak egyéni ugróedzésre is lehetőségük van, illetve díjugrató és díjlovagló rajtengedély vizsgára, versenyre felkészítést is vállalunk.Egyéni edzés, rajtengedély vizsgára és versenyre való felkészítés Haladó lovasainknak egyéni ugróedzésre is lehetőségük van, illetve díjugrató és díjlovagló rajtengedély vizsgára, versenyre felkészítést is vállalunk.

LOVASTÁBOR, FEJLESZTÉS, ÉLMÉNYLOVAGLÁS

Az iskolai szünetekben, illetve megfelelő létszámú jelentkező esetén iskolai szünettől függetlenül intenzív tanulási és fejlődési lehetőséget biztosítunk lovastáborainkban és edzőtáborainkban.

Célunk, hogy a lovaglást azon lovasok és lószerető embertársaink számára is elérhetővé tegyük, akik bármilyen módon segítségre szorulnak, ezért fejlesztő jellegű lovasoktatásra, illetve élménylovaglásra is lehetőséget biztosítunk. Ezen egyéni foglalkozások időtartama általában 20 perc (a lovas egyéni igényeinek függvényében változhat), ára 4.000 Ft.

 

ANGOL ÉS NÉMET NYELVŰ LOVAS FOGLALKOZÁSOK

Lovas szolgáltatásainkon örömmel látjuk külföldi vendégeinket is, akik német, illetve angol nyelven megtartott lovas foglalkozásokon vehetnek részt.

REŐTHY GÁBOR

Hivatásszerűen több mint húsz éve foglalkozom lovasoktatással, lovagoltatással, lovarda-, illetve lovastúra-vezetéssel.

Kezdetben saját üzemeltetésű lovardában, később szerződéses lovas szolgáltatóként, illetve lovasoktatóként szereztem szakmai, szolgáltatói és emberi tapasztalatot.

Sok-sok nyeregben és futószárral a kézben eltöltött óra, rengeteg lovasokkal, szakemberekkel és szülőkkel folytatott beszélgetés, elolvasott szakkönyv érlelte azt a tapasztalatot, amelyre támaszkodva bátran, és felelősséggel vállalhatok lovas tanítványokat.

A haladók mellett szívesen foglalkozom gyermek és felnőtt kezdőkkel, újrakezdőkkel is, mert fontosnak tartom az alapszintű lovastudás átadását. Az a tapasztalatom, hogy ennek hiánya a lovas számára a későbbiekben komoly gondokat okozhat. Csak az alapszintű lovastudás maradéktalan megszerzése képezhet biztonságos alapot, legyen bár szó hobbilovasról, vagy kezdő versenyzőről.

Hiszem, hogy a ló közelében lenni, szeretgetni, a hátára ülni, anélkül, hogy kényelmetlenséget, fájdalmat okozunk neki, tudás, öröm és kiváltság. Ennek a megszerzésében tudok segíteni mindenkinek, aki bizalmával megtisztel.

További információ és bejelentkezés

+36 20 378 7232