A Nemzetek Díja napja volt az utánpótlás CSIO második felvonása

A Nemzeti Lovardában megismételte tavalyi és két héttel ezelőtti, ausztriai győzelmét a magyar gyermek válogatott. Ifjabb Kövy András 1. számú magyar csapata hibátlan teljesítménnyel, biztosan nyerte a küzdelmet, melyhez a Horze Lovasáruház ajánlotta fel a díjakat. A győztes csapat tagjai: Boros Zsuzsanna Santiagóval, a dupla hibátlant lovagló Erdős Jázmin Amazonnal, Jármy Vince Prímával és Szuhai Péter a szürke Casimellával. Második helyen a magyar 2-es gárda végzett 13 hibaponttal, csapattagok: a mezőny legfiatalabb lovasa, Horváth Márkó, a végig hibátlant lovagló Markó Sándor, Odor Evelin és Kovács Georgina voltak. A 24 hibapontos Csehországé lett a harmadik hely.

Jármy Vince – Príma

Az ifjúságiaknál a korábbi Európa-bajnok, Ales Opatny vezetésével, 12 hibaponttal Csehország vihette haza a győzelemért járó 1800 eurót. A lovasok: Adela Pulpanova, Francesca Kolowrat-Krakowska, Katerina Malkova és Anna Kellnerova voltak. A magyar válogatott a második helyen végzett, ahol sajnos Varga Ábel és Ujvári Barbara nem tudta eléggé segíteni a mindkét fordulóban hibátlan Bagyánszky Gabriella – Cezanne és ifjabb Lázár Zoltán – Lacrima di Felicita párosokat. Harmadik helyen a Reisz Panna, Csonka Zsófia, Dénesi Dalma és Szladek Máté összeállítású második magyar csapat végzett, megelőzve Szlovákiát.

Anna Kellnerova – Atessa B L H

A két kiegészítő versenyszámban az ifjúságiaknál Markó Rebeka győzött Formás Rubinttal, míg a felnőttek 140cm-es hiba-idős versenyszámát Búza Krisztián nyerte a szürke Casinóval.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérdése van?

Hívjon minket, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és mi kapcsolatba lépünk Önnel.