A Nemzeti Lovardában forgatták a Longines vadonatúj kisfilm-sorozatát

A Longines, mint a Longines Global Champions Tour névadó és időmérő partnere büszkén mutatja be vadonatúj, inspiráló sorozatát „Rising Above” címmel, amelynek alapvető célja, hogy a világ legjobb díjugratóinak elképesztő útjain és erőfeszítésein keresztül betekintést adjon a díjugratás látványos, ugyanakkor mélyen emberi világába.

A nyolcrészes sorozat koncepciójának megálmodója és kivitelezője Magyarország vezető független kommunikációs ügynöksége, az ACG. Az idén húszéves ügynökség, amely ACG_Stable néven saját versenyistállót menedzsel, már régóta missziójának tekinti a hazai díjugratás népszerűsítését. A Longines megbízását követően így sikerült elérni, hogy a teljes filmsorozatot hazai helyszíneken, a legkiválóbb magyar stábbal és kaszkadőrökkel, valamint két fiatal hazai lovastehetség, Janik Anna és Kovács Roland közreműködésével forgathassák le.

Janik Anna
Janik Anna
Kovács Roland
Kovács Roland

A látványos lovas jeleneteknek a Nemzeti Lovarda adott otthont.

A díjugratás legnagyobb nemzetközi ikonjai és feltörekvő sztárjai, Angelica Augustin Zanotelli, Christian Ahlmann, Edouard Schmitz, John Whitaker, Katrin Eckermann, Niels Bruynseels, Sanne Thijssen Budapesten mondták el, hogyan voltak képesek elszántsággal és állhatatossággal leküzdeni a mindennapi élet kihívásait és buktatóit. A versenyzők drámai történeteit Kovács István, Young Director Award – Cannes Lions és a diák Oscar-díjként emlegetett Student Academy Award díjas rendező vitte filmre. Az ACG gyártópartnere a GoodKids Production volt, a produkció zenéjéért pedig a Schubert Music felelt.

A „Rising Above” filmek minden egyes epizódja plasztikus és színes portrét fest a főszereplőkről, akik személyes, valamint szakmai kihívásaik leküzdésével inspirálnak.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a ‘Rising Above’-t elhozhatjuk közönségünknek” – mondta Jorge Cunha, a Longines Global Champions Tour márkaigazgatója és marketingvezetője. „Ezek a történetek nemcsak a díjugrató sportot, hanem a fékezhetetlen emberi szellemet is ünneplik. Minden epizód a kitartás erejéről és sportolóink rendkívüli útjáról tanúskodik. Nem titkolt szándékunk, hogy egy teljesen új közönséget is megnyerjünk általuk a sportnak.”

A nyitó epizódban megismerhetjük az egész sorozat koncepcióját, az ikonikus főszereplőket, bepillantást nyerhetünk a sportlegendák drámaian emberi történeteibe.

A sorozat további részei:

  • Bouncing Back / Visszatérés – Christian Ahlmann – Bemutató: július 26. 20:00 CET
  • Proving Them Wrong! / Bizonyítsd be, hogy tévednek – Sanne Thijssen – Bemutató: július 29. 20:00 CET
  • Defying Age / Dacolva a korral – John Whitaker – Bemutató: augusztus 1. 20:00 CET
  • Finding the Balance / Megtalálni az egyensúlyt – Angelica Augustsson Zanotelli – Bemutató: augusztus 4. 20:00 CET
  • Becoming an Insider / A befogadás – Edouard Schmitz  – Bemutató: augusztus 7. 20:00 CET
  • Growing Together / Együtt a csúcsra – Katrin Eckermann – Bemutató: augusztus 10. 20:00 CET
  • Overcoming Fears / Dacolva a félelmekkel – Niels Bruynseels – Bemutató: augusztus 13. 20:00 CET

Ünnepeljük együtt a bátorság, eltökéltség és siker lenyűgöző történeteit! Élje át a „Rising Above” sorozat izgalmait, és merítsen inspirációt, hogy saját akadályait legyőzve megvalósítsa céljait!

Fotó: Pintér Leo

Kérdése van?

Hívjon minket, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és mi kapcsolatba lépünk Önnel.