A Nemzeti Lovardából jelentkezik: Budai Gyula

Megújult kis fedeles, új bokszok, új négyévszakos pálya: dr. Budai Gyula országgyűlési képviselő a Tattersallból jelentkezett. Szeretnél körbepillantani az épülő és szépülő Nemzeti Lovardában? Most itt a lehetőség.

„Gyönyörű lett a kis fedeles, gyönyörű lesz a nagy fedeles, elkészült a négyévszakos pálya. Minden olyan feltétel, ami ma Európában kell ahhoz, hogy valaki versenyezzen és jól érezze magát itt adott lesz. Egy ilyen adottságú lovas centrum, mint itt Budapest közepén, szerintem Közép-Európában nincs.” – mondta dr. Budai Gyula országgyűlési képviselő, aki Fábiáncsics Gáborral együtt folyamatosan felügyelte a Nemzeti Lovarda felújítási munkálatait. A Magyar Lovas Szövetség szakemberei ugyanis a beruházóval és a kivitelezővel szoros együttműködésben dolgoztak azért, hogy a létesítmény a lehető legmagasabb szakmai színvonalon működhessen.

A megújult Nemzeti Lovarda a hazai lovas élet központja is lesz majd: ide kerül át a Magyar Lovas Szövetség székhelye is, de várható, hogy az olimpiai szakágaknak is otthont ad majd.

És hogy mikor tárja ki kapuit a Tattersall a lovasok és a látogatók előtt? „A következő esemény a december 15-17. között megrendezett háromnapos díjugrató világkupa. Ez lesz a Nemzeti Lovarda nyitóeseménye és nagyon remélem, hogy olyan versenyt tudunk megrendezni, amire mindannyian büszkék lehetünk. Számos nagyon komoly versenyt rendeztünk már, de ilyen fedeles világkupából ez lesz az első” – mondta el dr. Budai Gyula.

2017. október 26.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Kérdése van?

Hívjon minket, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és mi kapcsolatba lépünk Önnel.