A Szuhai testvérek győzelmével zárult a hétvége

90 centiméteren a hölgy lovasok uralták a dobogót a vasárnapi versenynapon. Az első helyet Debreceni Fanni szerezte meg DB GI Citsun II nyergében (Bellandor LKE), második Kardos Réka és Winter’s Tale, harmadik Simon Dzsenifer és Katica.

Prosperes győzelem született a kezdő lovasoknál a Várai Judit – Jeges párosnak köszönhetően. Halmai Krisztina és Bella 8,3 stílusponttal másodikként, a BLK-s Schäffer Róza és Aramisz-B harmadikként zárt.

Várai Judit - Jeges
Várai Judit – Jeges

A 100 centiméteres nyitott versenyszámban Grósz-Török Mónikától és Kajszibaracktól láthatta a leggyorsabb hibátlant a közönség, Kölcsey Virág és Can’t Stop VH Scheefkasteel Z minimális eltéréssel csúszott a második helyre, Debreceni Fanni és DB GI Citsun II pedig a harmadikra.

110 centiméteren is szoros volt a verseny, az első három helyezett két másodpercen belül ért célba hibátlan lovaglással. Első lett a Hortobágyi Lovas SE párosa, Hermann Zsófia és Nobel Van Het Greevenhof Z, második Fésűs Gréta és Hunter Dadero Z, harmadik Tóth Boglárka és Shere Khan.

Az amatőr lovasok mezőnyét a Viktor-i Sportegyesület lovasai uralták. A dobogós sorrend: Koperniczky Lilla – Desdemona, Szarvas Júlia – Avatar, Nemes Dorka – El Coronita.

Koperniczky Lilla - Desdemona
Koperniczky Lilla – Desdemona

Az ifjúsági korosztály mindössze 15 fős mezőnyében Gorzó Eszter és Arwen ezúttal az első helyen végzett, Jankovics Patrik Balázs és Cento másodikként, Fésűs Gréta és Hunter Dadero Z a harmadik helyen zárták a hétvégét.

Gorzó Eszter - Arwen
Gorzó Eszter – Arwen

41 alkalommal szólalt meg az indulást jelző csengő a 125 centiméteres nyitott versenyszámban. Göttler Vilmos és Jégvirág ezúttal is leiskolázta a mezőnyt, Kovács Roland és Conscience majdnem négy másodperces lemaradással szerezte meg a második helyet, Bohák-Debreczeni Éva és Sáripuszta Hadnagy zárt harmadikként.

Göttler Vilmos - Jégvirág
Göttler Vilmos – Jégvirág

A versenyhétvégét megkoronázó 135 centiméteres versenyszámban kettős Szuhai siker született. A számot ifj. Szuhai Gyula nyerte Perthy Jackson nevű lovával, Szuhai Rodrigo és Jayjay zárt másodikként, ifj. Lázár Zoltán és Candide pedig egy újabb harmadik helyezéssel zárta a hátvégét.

Ifj. Szuhai Gyula - Perthy Jackson
Ifj. Szuhai Gyula – Perthy Jackson
Szuhai Rodrigo - Jayjay
Szuhai Rodrigo – Jayjay
Ifj. Lázár Zoltán - Candide
Ifj. Lázár Zoltán – Candide

Fotó: Tokodi Tícia/Tic Photo

Kérdése van?

Hívjon minket, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és mi kapcsolatba lépünk Önnel.