Bosits Boglárka nyerte a nap legrangosabb versenyszámát

Vasárnap is 100 centiméteres magasság várta az első versenyszámok lovasait. A nyitott, ideális időre rendezett számban Szotyori Nagy Ádám tanítványa, Szabó Nikolett és Chance szerezték meg a győzelmet, második lett a cseszterlintes Csaba Janka és Lady Rataxes, harmadik Biacsics Norbert és Kingsman-P.

Szabó Nikolett - Chance
Szabó Nikolett – Chance

A kezdő lovasok között Győr Emma Anna és Rakéta Regény (Lacházi LKE) 8,30 stílusponttal állt a mezőny élére, a további dobogós helyeket Schmid Tamara és My Colt Móres, valamint a szombaton is szépen teljesítő Szalai Sarolta és Lora érdemelték ki a stílusbírótól kapott pontjaik alapján.

Győr Emma Anna - Rakéta Regény
Győr Emma Anna – Rakéta Regény

Az ifjúsági korosztály legjobbja a Kenese Lovas Club színeiben Jakab Levente és Elzino voltak, második Vigh Letícia és Okaloosa, harmadik Kertész Vivien és Korax Cenzor Gondtalan.

Jakab Levente - Elzino
Jakab Levente – Elzino

Az amatőrök szintén 110 centiméteren megrendezett versenyszámában megszerezte harmadik győzelmét is Tóth Dorina, ezúttal N-Gesmer Rouge nyergében, második Dióssy András és Atlanta. Harmadikként zárt, ezzel újabb dobogós helyezéssel búcsúztatta a hétvégét a Tóth Bagi Dorka – Curtis páros is.

Tóth Dorina - N-Gesmer Rouge
Tóth Dorina – N-Gesmer Rouge

A nyitott versenyszámban Győrfi Bernadettnek szólt a taps, aki Furioso XLVII-29 Tréfát lovagolta (Lóbarátok Tököli Egyesülete), mögötte a Fenyves Lovarda két párosa végzett, Varga Zsóka és Mastermind, valamint Mikó-Vécsey Nóra és Serafina.

Győrfi Bernadett - Furioso XLVII-29 Tréfa
Győrfi Bernadett – Furioso XLVII-29 Tréfa

A 120 centiméteres versenyszám ezúttal 49 indulót vonzott. A Fábiáncsics Horses SE lovasa, Faluhelyi Ádám és For The Moment teljesítette a leggyorsabban a pályát, maga mögé utasítva a castíliás Kovács Rolandot Whiskey Del Tiglióval, valamint Litkei Nórát Neverland nevű kancájával. A további helyezések: Fekete György – Larsson, Koncz Kincső – Luisa, Hack Eliza Szonja – Pamela Von Wichenstein.

Faluhelyi Ádám - For The Moment
Faluhelyi Ádám – For The Moment

130 centiméteren ezúttal is elvitte a győzelmet a versenytársak orra elől Göttler Vilmos és Jégvirág.

Göttler Vilmos - Jégvirág
Göttler Vilmos – Jégvirág

A második helyet Vándor Zsófia szerezte meg Chacco-Bella nyergében, harmadik Mécs Emma és Aurora.

Vándor Zsófia - Chacco-Bella
Vándor Zsófia – Chacco-Bella

Mécs Emma - Aurora

Mécs Emma – AuroraA további sorrend: Faluhelyi Ádám – Forever Gold PS, Kozma Rebeka – Kannandro, Sándor Balázs – Casallo.

Tizenegy lovas vállalta az utolsó napi megmérettetést 140 centiméteren. A versenyszámban mindössze egy hibátlan lovaglást láthatott a közönség, Bosits Boglárkától és Caremostól, akik ezzel meg is szerezték a győzelmet.

Bosits Boglárka - Caremos
Bosits Boglárka – Caremos

Faluhelyi Ádám és Cordiss egy verőhibával került a második helyre, Fábiáncsics Gábor és Convey pedig öt hibaponttal a harmadik helyen zárt.

Faluhelyi Ádám - Cordiss
Faluhelyi Ádám – Cordiss

Fábiáncsics Gábor - Convey

Fábiáncsics Gábor – ConveyAz eredményhirdetésre még Babinszki Lászlót és Szűcs Zoltánt szólították.

Fotó: Hajdu Krisztina/Lovasfoto.hu

Kérdése van?

Hívjon minket, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és mi kapcsolatba lépünk Önnel.