Budapest Aréna Póló Nagydíj

2014. október 23-25. között kerül megrendezésre a szezonzáró Budapest Aréna Lovaspóló Nagydíj a Tattersall fedeles lovardájában. A rendezvény látogatása ingyenes!

 

A Nemzeti Lovardában 6 csapatos nemzetközi lovaspóló tornát tekinthet meg az ünnepi hétvége alatt kilátogató közönség. A nevezők Ausztriából, Argentínából, Csehországból, Németországból, Magyarországról és Szlovákiából jelentkeztek a rangos eseményre, melynek külön apropója, hogy a sportág kerek évszámot is ünnepel Magyarországon: 100 éves a magyar lovas póló sport. Az idei szezon zárásaként  fővárosunk fedeles pályáján kerül megrendezésre a Budapest Aréna Nagydíj, mely egy színvonalas társadalmi esemény, ahol a lovas érdeklődésű barátoknak, családoknak és üzletembereknek kellemes élményben lehet részük.

A fedelesben zajló lovaspóló versenyek egyedisége, hogy  a csapatok létszáma a nagy pályás szabadtéri versenyekhez képest 4 fő helyett 2 főre csökken. Mivel a pálya mérete sokkal kisebb, így a nézők számára sokkal „átláthatóbb” a mérkőzés minden pillanata.

Mindenkinek kellemes szórakozást kívánunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérdése van?

Hívjon minket, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és mi kapcsolatba lépünk Önnel.