Búza Krisztián győzelmével zárult a hétvége a Nemzeti Lovardában

Tíz versenyszám zajlott vasárnap a Nemzeti Lovarda szabadtéri pályáján és 151 lovaglást láthatott az online közvetítés közönsége.

14 lovas állt rajthoz a vasárnapi első versenyszámban 100 centiméteren. A győzelmet Varga Nikolett és Cloud Nine (Pasaréti Honvéd Lovas SE) szerezte meg, második lett Stróbl Dorottya és Marcipán M, harmadik a Fábiáncsics Horses SE színeit képviselő Nagy Vivien és Contelisa.

A kezdő lovasok között Schäffer Róza harmadik alkalommal is meg tudta szerezni a győzelmet Aramisz-B nyergében (Budapesti Lovas Klub), ezúttal Horváth Lili és PM Clintero, valamint Freisleben Zsófia és BK Calidon volt a további sorrend.

Az ötéves lovak mezőnyében a Castilia Kft. sárga ménje, Golden Sky-C szerezte meg a győzelmet Kovács Rolanddal a nyeregben. Faluhelyi Ádám és Struppi (Fábiáncsics Horses SE) a második helyen, Cser Attila és Queen OF Zuccero harmadikként zárt.

A 110 centiméteres ifjúsági versenyszám legjobbja Szalai Vivien Kitti és Samantha nevű kancája volt (Tóth Tanya LSE), Szöllősi Hajnal – Szemafor Széltoló és Sánta Orsolya – Jumpocello volt a további sorrend.

Az amatőr lovasok vasárnapra erősen megcsappant mezőnyében a castiliás Reisz Fanni és Caryna mutatták be a leggyorsabb hibátlan lovaglást, őket jó hét másodperccel lemaradva követte Tvercsák Eszter és Donnie Darco nevű heréltje, a virtuális dobogó harmadik fokát pedig Gódi Anna hódította meg Storm nyergében.

Szalai Vivien Kitti és Samantha a 115 centiméteres versenyszámban is megszerezték az első helyezettnek járó trófeát, Bohák-Debreczeni Éva és Cortez teljesítménye a második helyre volt elég, Dobozi Zsanett és Jacline pedig harmadikként zárták a hétvégét.

A hatéves lovak között triplázni tudott Fekete György és Kahuna (SMAFC Lovasszakoszt), a második helyen ezúttal Kajtár Ákos és Kaori B végeztek.

Bandi Zsanett és Calista a harmadik helynek örülhetett.

12 hibátlan lovaglást láthatott az online közvetítés közönsége a 120 centiméteres nyitott versenyszámban. Búza Krisztián és Erlina 54,28 másodperces idővel verhetetlenek voltak, bár Hegedüs Kristóf és O-Diamond szorosan a nyomukban voltak.

Kiss Anett Natália és Caro Freddo a harmadik helyen zárták a versenyszámot.

A további sorrend: Mécs Emma – Jassini, Bohák-Debreczeni Éva – Sáripuszta Hadnagy, Solti Oresztész – Century.

A 130 centiméteres nyitott versenyszámban harmadjára is Göttler Vilmos és Jégvirág vezethették a tiszteletkört.

Búza Krisztián és Donna Clara teljesítménye a második helyre volt elég, Lehotai Máté és Carry On 13 pedig a harmadik helyen végeztek.

Ugyanezen a pályán és magasságon a fiatal lovasok legjobbja Bartucz Laura és Herio (Cseszterlint LKE) voltak.

Második Ferencz Dalma Mercédesz és PM Lavarone, harmadik Füzér Zsófia és Hermitage de la Motte L.

Nem sikerült a triplázás a hétvégét záró 140 centiméteres versenyszámban Técsy Attilának, a győzelmet ezúttal Búza Krisztián és Landsdream 2 (Cseszterlint LKE) szerezték meg.

A második helyezettnek járó trófeát pedig Czékus Zoltán vehette át Ricola nyergében, Kalán Eszter és Gareza a virtuális dobogó harmadik fokát hódították meg.

A további helyezettek: Sándor Balázs – Mon Ami, Búza Krisztián – Galestra, Faluhelyi Ádám – Maccothago PS.

Fotó: Hajdu Krisztina/lovasfoto.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Kérdése van?

Hívjon minket, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és mi kapcsolatba lépünk Önnel.