CASCO – CSIO***W Budapest 2013

Az európai sisakmanufaktúra

A családi tulajdonban lévő német CASCO cég 1989-es alapítása óta kizárólag prémium minőségű sisakok gyártására fókuszál. A vállalat filozófiája, hogy olyan termékeket állítson elő, melyek a legmagasabb szintű védelmet, funkcionalitást és kényelmet biztosítják, ám a CASCO sokkal több, mint egy kivételes design-koncepció: jól átgondolt fejlesztések sora teszi a céget Európa egyik vezető sisakmárkájává. A termékpalettán az egyedi sí-, kerékpár- és lovaglósisakok mellett saját fejlesztésű mágneses csatlakozású síszemüvegek, valamint fotokromatikus napszemüvegek is megtalálhatók.

A CASCO csapata sosem elégszik meg a pillanatnyi eredményekkel, sőt, mindinkább újító feltalálói szellemiségével tűnik ki versenytársai közül. Éppen ezért nem meglepő, hogy az elmúlt években a cég számos saját szabadalommal hívta fel magára a nemzetközi szakma figyelmét. A márka sikerei szoros összefüggésben állnak az állandó fejlesztésekkel és az élsportolók támogatásával, ezért a CASCO többek között számos olimpiai és világbajnokot is bevon az új termékek fejlesztésébe.

A CASCO márka prémium termékei megfelelnek a legszigorúbb biztonsági elvárásoknak, mindemellett a „The Style of Protection” mottó szellemében a sisakok divatos megjelenésére is kiemelt hangsúlyt fektet. A CASCO sisakok viselete nemcsak a fejsérülések elkerülése érdekében ajánlott, hanem modern és fiatalos divatkiegészítőként is, amely tükrözi viselőjének egyéni stílusát és személyiségét. Az exkluzív sisakok tervezésénél és kivitelezésénél kizárólag kiváló minőségű alapanyagokat használnak fel, így a limitált szériás modellek között találunk karbonlemez-oldalfalú, eredeti fa- és bőrbetétes, valamint kézzel hímzett, szemetgyönyörködtető Swarovski-kristályokkal ékesített fejvédőket is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérdése van?

Hívjon minket, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és mi kapcsolatba lépünk Önnel.