CSIO ***-W 2016 1. vrsz.

Az éjszakai vihar sem rontotta el a hangulatot a Nemzeti Lovardában, ahol kifogásolhatatlan talajú versenypályán kezdődhetett meg a küzdelem.
Magyar tenyésztésű lovak diadalával startolt a CSIO. Európa legismertebb lovas szakembere, Paul Schockemöhle díjáért kiírt fiatal lovak versenyszámával kezdődött meg az idei budapesti CSIO, ahova 41 lovat neveztek. A 6 éves lovak 125, a 7 évesek 5 centiméterrel magasabb pályán, 130 cm-en indultak. A hiba-idős versenyszámban Jakab Géza lova, a Salamon apaságú Kelta volt a leggyorsabb, aki Tóth Lászlóval a nyergében fölényes győzelmet aratott. Több mint 3 másodperccel a győztestől elmaradva, a legjobb 7 éves lóként Timpex Fényév végzett a második helyen Sáringer Ferenccel.
Magyar lovas, Nagy Sándor lovagolta  3. helyre a holland tenyésztésű E Inceptiont, őt követte a szintén holland fajtájú  Express Szentirmai Péter alatt. Ötödik lett a svájci Lorinon d’Aveline és svájci lovasa, Eveelyne Busmann, míg a 6-7-8. helyen három holsteini tenyésztésű ló lett három magyar lovassal: Coolman Zárug Annamáriával, Chacco-Bella Szuhai Gyulával és PM Casello Horváth Balázzsal.
További eredmények: http://csiobudapest.hu/page.php?page=93
Fotó: Hajdu Krisztina

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Kérdése van?

Hívjon minket, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és mi kapcsolatba lépünk Önnel.