CSIOChJ/CSI* Péntek-Szombat I.

A felnőtt CSI verseny három körével folytatódott a négynapos verseny a Nemzeti Lovardában. A 140cm-es hibaidős számot második győzelmét szerezve, Chacco Boyjal Krucsó Szabolcs gyűjtötte be, megelőzve a német Barbara Roth-ot. A harmadik, negyedik és ötödik helyen három magyar válogatott, Burucs Borbála, Szuhai Gyula és Horváth Balázs végzett.

A szombat reggeli kiskör pontgyűjtő 120cm-es számában egyedül Lénárt Tamarának sikerült 50 másodpercen belül lovagolva a maximális 65 pontot elérni Kocsi János lovával, Kincsem Bellával. A román színekben lovagló Jakab Ároné lett a második hely Snoopyval, megelőzve a gyorsasági specialistákat, Márki Zoltánt Gavallérral és Krucsó Szabolcsot Enriquével.

Izgalmas versenyt hozott a középkör vadászugratása, ahol közel 40 lovas próbált szerencsét. A Landprinz apaságú Love of Prinzivel Szász Attila második győzelmét is learatta, megelőzve a szürke Vodkát lovagló Krucsó Szabolcsot. A harmadik és negyedik helyen két sárga ló végzett, Ansi van Het Texelhof nyergében a szlovák Robert Pal, míg Centilotot Szotyori Nagy Kristóf lovagolta. A verseny eddigi legeredményesebb lovasáé, Krucsó Szabolcsé lett az ötödik hely is, és hatodikként a lengyel Joanna Tluszcz lovagolhatott be az eredményhirdetésre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Kérdése van?

Hívjon minket, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és mi kapcsolatba lépünk Önnel.