Egy Fiat és egy Jeep gépkocsi is átadásra került a FIAT Díjugrató OB-t követően

Juhász Tibor, a KB Autoteam Kft. Jeep Márkakereskedés ügyvezetője és Andrew Higgins, az FCA-CEE ügyvezetője jóvoltából két gépkocsi is új gazdára talált a  Fiat Országos Díjugrató Bajnokság döntőit követő díjátadón a Nemzeti Lovarda pályáján. 

Szeptember 10-13. között rendezték meg a Fiat Országos Díjugrató Bajnokság döntőit a Nemzeti Lovardában. A 2020. évi felnőtt magyar bajnok Fazekas István (Határőr Dózsa SE) Walter nevű lovával lett, aki a bajnoki serleg mellé egy 7 millió forint értékű Fiat Tipo személyautót vehetett át Andrew Higgins-től, az FCA CEE ügyvezetőjétől.

Az országos bajnokság díjátadó ünnepségén egy rendhagyó autóátadásra is sor került. A Nemzeti Lovardában jelenlévő vezetők, lovasok, és hivatalos személyek jelenlétében Lázár Zoltán, kilencszeres fogathajtó világbajnok részére Juhász Tibor, a KB Autoteam Kft. Jeep Márkakereskedés ügyvezetője és Andrew Higgins, az FCA-CEE ügyvezetője egy Jeep Wrangler Rubicon terepjáró autót adott át egyéves használatra a 2021-ben Budapesten megrendezésre kerülő Fogathajtó és Lovastorna Európa-bajnokságra történő sikeres felkészülés érdekében.

Írta: Kovács Iván
Fotó: Hajdu Krisztina, Lovasfotó.hu és Kovács Iván

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Kérdése van?

Hívjon minket, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és mi kapcsolatba lépünk Önnel.