Faluhelyi Ádám két számban is a legjobb volt a Tattersallban

A fedeles szezon nyitó versenyének második napján több mint 250 startot bonyolított le az Abay Pál vezette versenybíróság.

A nap utolsó versenyszáma, a 130 centiméteres hibaidős szám Faluhelyi Ádám győzelmével ért véget, aki a 7 éves sárga kancát, Noblesse Vd Donkhoeve-t lovagolta. Második és harmadik helyen Török Sándor végzett, Landstream és Carmen nevű lovaival, megelőzve Kiss Lizannát, Füzér Flórát és ifj. Szuhai Gyulát.

A fiatal lovasok 120 centiméteres versenyszámában a mindössze 13 éves Szuhai Rodrigo győzedelmeskedett. Második helyen Kiss Lizanna, ezúttal Cloét lovagolva, harmadikon pedig Szabó Virág végeztek.

A nyitott kategóriában Busi Sándor volt a leggyorsabb, második és harmadik helyre szorítva Göttler Vilmost két lovával, Cortezzel és Jégvirággal.

A 6 éves lovak versenyszámában is Faluhelyi Ádám volt a legjobb a Kozma Rebeka tulajdonában álló Kannandroval. Második helyen Szuhai Péter és Lord Cornet PSZ, harmadikon pedig Lehotai Máté és Kaaij CHS végeztek.

Az 5 éves lovak között Varga Ábel kapta a legmagasabb stíluspontot Chilivel, második helyet pedig másik lova, Quanta Costa Van Het Distelhof tudta megszerezni, a Castilia Kft. ménje, Golden SKY-C előtt, akit Kovács Roland lovagolt.

Az amatőrök mezőnyében Vajay Dóra győzedelmeskedett, Nagy Vivien és Mesaros Szilvia előtt.

Az ifjúsági lovasok stílusversenyében Lóránt Attila tanítványa, Mécs Emma volt a legjobb, hiszen az első és harmadik helyet szerezte meg. Egyedül Pintér Zsófi Csenge tudta megközelíteni Terra Rossa nevű lovával, így a második helyen végzett Füzér Gábor tanítványa.

A kezdő lovasok között Varga Zoltán tanítványa, a championátuson is bravúrosan teljesítő Gubicza Sarolt 8,6 stíluspontjával volt a mezőny legjobbja Tortuga nevű pónijával, megelőzve Villás Lilit és testvérét, Gubicza Dorottyát.

A verseny szombat estig tart, a versenyszámokat a Riderline élőben közvetíti.

Részletes eredménylisták >>

Fotó: Hajdu Krisztina, Lovasfotó.hu és Tokodi Tícia, Tic Photo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Kérdése van?

Hívjon minket, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és mi kapcsolatba lépünk Önnel.