Fazekas Istváné a Horze Díja

A díjugrató világkupa első versenyszámában, a 120 centiméterre kiírt Horze Bronze Tourban magyar győzelem született. A Határőr Dózsa SE versenyzője, Fazekas István villámgyors lovaglással nyerte a számot, a 9 éves, magyar tenyésztésű Elise-vel.

Második helyen a 2017-es gyermek magyar bajnokság ezüstérmese, a mindössze 12 éves Tőrő Csongor végzett, ezúttal Chaccot lovagolva.

Tőrő Csongor és Chacco
Tőrő Csongor és Chacco

Lengyel lovast szólítottak a harmadik helyért, a Baltica Spring Tour Nagydíj győztes Radoslaw Zalewski személyében, akinek nem ez volt az első magyarországi versenye, hiszen versenyzett több ízben is a Budapesti CSIO-n.

Radoslaw Zalewski
Radoslaw Zalewski

Negyedik helyen a kiskunhalasi Füzér Gábor végzett. Ötödik lett a korábbi magyar bajnok Técsy Attila, őt pedig a Kis Zsolt – Qualina páros követte. Hetedik helyen az osztrák színekben versenyző hölgy, Julia Strauss végzett, nyolcadikként pedig a leggyorsabb négy hibapontos lovaglással ifj. Szász Attila zárt.

A Horze Bronze Tour eredményhirdetése
A Horze Bronze Tour eredményhirdetése

A háromnapos Világkupa minden versenyszámáról folyamatos élő közvetítés látható Online közvetítések oldalunkon, valamint a Riderline és a Nemzeti Lovarda Facebook oldalán.

További információ és részletes program >>

Folyamatos élő közvetítés >>

Start- és eredménylisták >>

Fotó: Hajdu Kriszta, Lovasfoto.hu

A verseny támogatói:

 

     

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Kérdése van?

Hívjon minket, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és mi kapcsolatba lépünk Önnel.