Gráf Edina Nikoletta győzelmével zárult a versenyhétvége a Nemzeti Lovardában

A vasárnapi versenynapon is tizenegy versenyszám várta a lovasokat a Tattersallban. 

Bernáth Krisztina és Contra Dam (LioLen LSK) győzelmével indult a hétvége utolsó versenynapja a Nemzeti Lovardában. Második Petrus Olívia és Venom, harmadik Fabriczy Tekla és Chacco Grand.

A kezdő lovasok legjobbja Hluskó Lívia Anna volt Control nyergében 8,3 stílusponttal, a további helyezések: Devosa Csenge – Déva Gidran I-7 és Freisleben Zsófia – BK Calidon.

Hluskó Lívia Anna – Control

A 105 centiméteres nyitott versenyszámban Szabó Virág és Chaccari Z (Mezőhegyesi Ménes KH) mintegy két másodperccel előzték meg Kovács Laurát és Titok nevű kancáját, harmadik Mikó-Vécsey Nóra és Kylie.

Az ötéves lovak legjobbja a Fábiáncsics Gábor által lovagolt Kisimov volt, de Eszes Ferenc két lova, Let’s Win TN és Larsson ezúttal is dobogós helyeken végeztek.

Fábiáncsics Gábor – Kisimov

Az ifjúsági lovasok 12 fős mezőnyében Jankovics Patrik Balázs és Cento (Kerta SE) fergeteges idővel szerezték meg a győzelmet, Tóth Dorina és N-Contenda kerek négy másodperccel lemaradva csúszott a második helyre, harmadik Ádám Boglárka és Mandala.

Jankovics Patrik Balázs – Cento

Szintén 12 induló volt az amatőr lovasok között, ahol ismét a hölgyek szerezték meg a dobogós helyeket. Mikó-Vécsey Nóra és Kylie nevű kancája (Fenyves Lovarda) volt a leggyorsabb, második Fábiáncsics-Nagy Andrea és Miss Quidam MNM, harmadik Pavkó Natália és Montenegró, szintén a Fenyves Lovarda színeiben.

Mikó-Vécsey Nóra – Kylie

A 115 centiméteres nyitott versenyszámot követő tiszteletkört Lengyel Róbert és Carintia vezette, akik sikeresen maguk mögé utasították Orbán Bernadettet és Gullivert, valamint Hegedüs Kristófot és Kurszánt.

Lengyel Róbert – Carintia

A hatéves lovak mezőnyében a Hugyecz Mariann által lovagolt Chandrának a szombati harmadik helyezése után ezúttal sikerült megszereznie a győzelmet, megelőzve a Kotroczó Róbert – King Cornet PGO párost és Kovács Henri Honeymoon IC nevű kancáját, aki mindhárom napon dobogós helyen végzett.

Hugyecz Mariann – Chandra

Duplázott Bohák-Debreczeni Éva és Cortez (Champions Team LKE), pénteki győzelmük után ugyanis vasárnap ismét nekik szólt a győztesnek járó taps a 120 centiméteres nyitott versenyszámban. A Fábiáncsics Horses SE színeiben versenyző Csiszárik Petra és Golden Lady Des Vergers másodikként, Dér Tibor és Guus pedig a harmadik helyen zárt.

Bohák-Debreczeni Éva – Cortez

130 centiméteren folytatódott Buza Patrik Zoltán és Búza Krisztián párharca, és a helyezések nem változtak az előző naphoz képest: első Buza Patrik Zoltán és No Fear KDW Z, második Búza Krisztián és I& H Go On nevű kancája. A harmadik helyet a horvát Lea Djelmic és Vedette Von Pferdheim Z szerezte meg. A fiatal lovasok mezőnyében a Dömse Bence – Lady Zaphyra M, Mécs Emma – PM Chaccera és Szabó Virág Noémi – Drazic párosok végeztek az élen.

Buza Patrik Zoltán – No Fear KDW Z

14 lovas indult a hétvégét lezáró 140 centiméteres versenyszámban. A győzelmet Gráf Edina Nikoletta és Mishell DK szerezte meg 69,29 másodperces idővel, a második helyezett Jármy Vince – Chris Cross és a harmadikként záró Kalán Eszter – Gareza párosok egyaránt 75 másodperc feletti idővel teljesítették Karádi László pályáját.

Gráf Edina Nikoletta – Mishell DK

Jármy Vince – Chris Cross

Kalán Eszter – Gareza

Fotó: Kovács Petronella – petronellafoto.com

Kérdése van?

Hívjon minket, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és mi kapcsolatba lépünk Önnel.