Horváth Balázs a 140 centiméteres versenyszám győztese

A vasárnapi napot is a 100 centiméteres versenyszámok nyitották meg.

A kezdő lovasok között ezúttal Tóth Teodóra és Cannavaro tudta 8,4 stíluspontját győzelemre váltani, míg a nyitott kategóriában Lehotai Máté és Comero (Fábiáncsics Horses SE) kaparintotta meg az első helyet.

Tóth Teodóra – Cannavaro

Az ötéves lovak mezőnyében duplázni tudott Takács Petra és My Way VL (Takács Horses SE), hiszen a péntek után a vasárnapot is győzelemmel zárta a páros.

Takács Petra és My Way VL

Az ifjúsági korosztály legjobbja Madarász Lili és Quilanca (Alfonz Dömsödi LK) volt, az amatőrök között pedig Régely Károlynak és Verducha nevű kancájának (Viktor-i Sportegyesület) szólt a taps.

Madarász Lili – Quilanca

Régely Károly – Verducha

115 centiméteren Takács Petrától és Fionától látta a leggyorsabb hibátlan lovaglást a közönség.

A hatéves lovak mezőnyében Valkai Zoltán Kormos János által lovagolt ménje, Spartan Blue 8,2 stílusponttal lett a kategória legjobbja.

Kormos János – Spartan Blue

A 120 centiméteres nyitott számban a hölgyek domináltak. A dobogós párosok: Bartos Eszter – Cyra, Bálint Hanga Sára – Balou Chin Chin, Zárug Annamária – Firefly.

A 130 centiméteres nyitott versenyszámban Reischl Márton és Latino legyőzhetetlen volt, Horváth Balázs Calliope nyergében a második, Babinszki László és Idea ezúttal harmadik lett. Ugyanezen a magasságon a fiatal lovas kategóriában Tömör-Tones Luca Zoé és Monte Grazia szerezte meg a győzelmet.

Reischl Márton – Latino

A hétvége legrangosabb, 140 centiméteres versenyszámát követően Horváth Balázs és PM Quintera (Airvent Lovas Club) vezette a tiszteletkört, második Faluhelyi Ádám és Maccothago PS, harmadik Takács Petra és Díva.

Horváth Balázs – PM Quintera

Fotó: Hajdu Krisztina/Lovasfoto.hu

Kérdése van?

Hívjon minket, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és mi kapcsolatba lépünk Önnel.