Ifj. Máté Istváné a Ford Petrányi által felajánlott Ford Fiesta

Tavasszal indult útjára a Ford Petrányi díjáért kiírt díjugrató versenysorozat. Három minősítő verseny a Simonpuszta Nemzeti Lovas és Hagyományőrző Egyesület pályáján zajlott májustól júliusig, az utolsó minősítő fordulónak és a döntő megmérettetésnek pedig a Nemzeti Lovarda adott otthont.

Az augusztus utolsó napján megrendezett döntő az utolsó pillanatokig izgalmas versenyt hozott, és végül tíz lovas került be az összevetésbe. A végső győzelmet ifj. Máté István szerezte meg Fly Boy nyergében egy villámgyors hibátlannal.

A győztes jutalma egy új, 85 lóerős, metálfényezésű, sebességtartó automatikával is felszerelt ötajtós Ford Fiesta Technology 1.1, amivel télen is kellemes lesz az utazás a fűthető első szélvédőnek és a szintén fűthető üléseknek köszönhetően.

A második helyen a Szentirmai Péter – Express páros végzett. A lovas a Bavarian Classics Hivatalos BMW Márkaszerviz jóvoltából egy hónapig használhat egy új BMW X5 személygépkocsit.

Reischl Márton Latinóval szerezte meg a dobogó harmadik helyét. Természetesen ő sem marad autó nélkül: két hétig használhat egy BMW I3 elektromos személyautót.

Márki Zoltán és H-C.S.R. Center a negyedik, Faluhelyi Ádám és Filigra 2 az ötödik, Krucsó Szabolcs és Lady Winner a hatodik helyet szerezte meg a döntőben.

Fotó: Hajdu Krisztina, Lovasfotó.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Kérdése van?

Hívjon minket, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és mi kapcsolatba lépünk Önnel.