Indul a Pegazus Lovas Magazinműsor az M4 sportcsatornán!

A magyar királyi televízió 2015. július 18-án indította el az első sport tematikájú csatornáját, az M4 sportcsatornát. Ezen a csatornán a 16 kiemelt magyar sportág – köztük a lovaglás –  eseményei láthatók, nemzetközi sport események, kiemelkedő magyar sportolók bemutatása, versenyek, bajnokságok.

 

 

A M4 első adásnapján már szerepelt lovaglás, az épp akkor zajló budapesti CSIO•••W Nemzetek Díjáról és a Nagydíjról közvetítettek élőben, kiemelkedő nézettséggel. Ezt követően szintén  nagy érdeklődésre tett szert az Európa-bajnokság közvetítése Aachenból, ahol magyar sportolóknak is szurkolhattunk.

 

Már évekkel korábban megfogalmazódott egy olyan magazinműsor gondolata, amely a Magyar Lovassport Szövetség szakágainak eseményeit mutatná be, de a műsor megvalósulását az M4 sportcsatorna indulása hozta közelebb.

 

A Pegazus Lovas Magazinműsor első adását május 5-én 16 óra 15 perckor láthatják az érdeklődők. A műsor készítésekor arra törekedtünk, hogy izgalmas témákkal tűzdelt, mozgalmas műsort hozzunk létre, ami széleskörű közönségnek szól. Igyekszünk megszólítani a lovas szakma résztvevőit (élsportolókat, versenyzőket, edzőket, tenyésztőket, tulajdonosokat), de érdekes témákkal szolgálunk a lovas sport iránt érdeklődőknek is. Célunk, hogy a tévét néző laikusok a jövőben rendszeres nézői és aktív résztvevői legyenek sportunknak.

 

A műsorban találkozhatunk fogathajtással, díjugratással, díjlovaglással, lovastusával, távlogalással, lovastornával és a western-reining szakággal egyaránt. Több érdekes rovatot indítunk a műsoron belül. A nézők megismerhetik a régi lovasiskola szabályai szerint oktató “nagy öregeket” akik kiemelkedő szakmai tudásukkal még ma is segítik a munkánkat, de bemutatjuk a Lovas Szövetség Talent programjában résztvevő feltörekvő fiatal tehetségeket is. Lesznek takarmányozási, állatorvosi rovatok és természetesen beszámolunk a hazai lovas élet aktuális eseményeiről és az eredményekről.

 

Reméljük, hogy a műsor beváltja a hozzá fűzött reményeinket és a havonta megjelenő Pegazus lovas magazin még több lovas eseményt varázsol a M4 televíziós csatorna segítségével a lovas élet résztvevői és a lovassport iránt érdeklődő laikusok hétköznapjaiba.

 

A témák között szerepel a Nemzeti Lovarda felújítása is!

 

Találkozunk május 5-én 16 óra 15 perckor az M4 sportcsatornán.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérdése van?

Hívjon minket, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és mi kapcsolatba lépünk Önnel.