A koronavírus elleni védekezés jegyében elmaradnak a fedettpályás lovassport versenyek a Nemzeti Lovardában

“A 2020. március 11-én elfogadott 40/2020. számú kormányrendelet értelmében a Magyar Lovassport Szövetség által rendezett fedettpályás versenyek elmaradnak. A szabadtéri versenyek tekintetében a versenyrendező köteles konzultálni az adott szakbizottsággal és a versenyek kizárólag a szakbizottság és a Magyar Lovassport Szövetség engedélyével rendezhetőek meg.

Kérjük, hogy a szakbizottsági gyűléseket, egyéb találkozókat, tárgyalásokat, értekezleteket, gyűléseket az érintettek ne személyesen, hanem telefonon, illetve egyéb digitális eszközök segítségével bonyolítsák.” – tájékoztatta a Magyar Lovassport Szövetség a Szakbizottságokat és versenyrendezőket 2020. március 13-án.

A fentieknek megfelelően a Nemzeti Lovardába kiírt két lovas rendezvény (az Öttusa Országos Bajnokság és a Fedeles Fogathajtó Verseny) elmarad. A Díjugrató Fedeles Döntőről a Magyar Lovas Szövetség a későbbiekben dönthet, amennyiben a Kormány a korlátozó intézkedéseket feloldja.

A Nemzeti Lovardában megrendezni kívánt megbeszélések, találkozók értekezletek tekintetében szintén a Magyar Lovassport Szövetség állásfoglalása az irányadó.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Kérdése van?

Hívjon minket, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és mi kapcsolatba lépünk Önnel.