Lehotai Máté az év utolsó versenyszámának győztese

Az év utolsó díjugrató versenyszáma a budapesti kiemelt fedettpályás minősítő 140 centiméteres kétfázisos kategóriája volt tizenhárom lovassal a startlistán.

A Fábiáncsics Horses SE lovasa, Lehotai Máté végzett az élen Chaclandával, megelőzve Zárug Annamáriát, aki 130 centiméteren is a második helyen zárt Coolmannel.

Hibátlanul lovagolt még a harmadik helyen végző Ódor Enikő és a negyediken Babinszki László.

Leggyorsabb négy hibapontos teljesítménnyel Faluhelyi Ádám végzett az ötödik helyen ifj. Szuhai Gyula előtt.

130 centiméteren ismét Szuhai Rodrigo volt a legjobb, aki ma töltötte be a 11. életévét. Ráadásul mindhárom lovával hibátlanul lovagolt, így Chacco Boy-jal az első, Casalidóval a harmadik, Jayjay-vel pedig a nyolcadik helyen végzett a harmincfős mezőnyben.

Negyedik helyen Rajnai Csilla végzett, megelőzve Gimesi Lorenát és Bandi Zsanettet.

A fiatal lovasok 120 centiméteres versenyszámában Magyar Balázs végzett az élen Szuhai Rodrigo és Osztovits Péter előtt.

A nyitott kategóriában díjugrató olimpikonunk, Göttler Vilmos volt a leggyorsabb, megelőzve Faluhelyi Ádámot és Lehotai Mátét.

A 6 éves lovak 115 centiméteres stílusversenyében Faluhelyi Ádám kapta a legmagasabb stíluspontot Thamir Petra lovával, Sáripuszta Lincolnnal.

Kovács Roland lett a második Diorina nyergében, harmadik pedig Faluhelyi Ádám másik lovával, Jameelával.

Az 5 éves lovak között Meru megismételve szombati eredményét ismét az élen zárt Babinszki Lászlóval a nyergében, megelőzve Debreceni Fannit DB GI Citsunnal, és Szávay Gábort Q-Sáripuszta Mylady nevű kancájával.

Az amatőrök között a Prosper Lovasklub versenyzője, Molnár Domonkos volt a leggyorsabb Jégvirág nevű lovával Németh Viktória és Nagy Lídia előtt.

Ezzel a versennyel lezárult a 2020-as év a hazai díjugratók számára. A fedeles szezon 2021-ben folytatódik melynek lezárása, a Fedettpályás Döntő márciusban kerül megrendezésre, első alkalommal két helyszínen. A felnőtt kategória és fiatal lovak döntője március 19. és 21. között a Nemzeti Lovardában, míg a gyermek, az ifjúsági, a fiatal lovas és az amatőr pedig rákövetkező héten Szilvásváradon kerül lebonyolításra.

Tovább a részletes eredménylistákra >>

Fotó: Hajdu Krisztina – Lovasfoto.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Kérdése van?

Hívjon minket, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és mi kapcsolatba lépünk Önnel.