Megújul a Nemzeti Lovarda!

Az idén 135 éves Nemzeti Lovarda a Magyar Kormány határozata alapján kiemelt beruházásként, 2 milliárd forintból fog megújulni a 2013-2015-ös időszakban.

A fejlesztés nem csak az ingatlanok felújítását, átépítését foglalja magában, hanem a nyújtott szolgáltatásokhoz kapcsolódó berendezések beszerzését is (kijelzők, TV-k, számítástechnikai eszközök, konyhatechnikai és tisztító készülékek, stb.)

A beruházás első fázisaként elkészültek a látványtervek, amelyek bemutatása – ünnepélyes keretek között – Dr. Budai Gyula Úr (Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkára) vezetésével, és Lázár Vilmos Úr (Magyar Lovassport Szövetség elnöke) részvételével a holnapi napon (2013. november 8.) fog megtörténni a Nemzeti Lovarda 80 éves főépületében.

A nagy érdeklődést jelzi, hogy közel 100 újságíró, riporter jelezte eddig a részvételi szándékát. Természetesen az MTI és az összes országos TV, rádió és újság akkreditálta már képviselőjét a rendezvényre. Ennek köszönhetően az elkövetkező napok egyik kiemelt eseményeként fog megjelenni a sajtótájékoztató a hírekben, így sok millió emberhez fognak az ezzel kapcsolatos információk eljutni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérdése van?

Hívjon minket, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és mi kapcsolatba lépünk Önnel.