Mráz Tamás győzelme nyitotta meg a fedeles szezont

Október utolsó hétvégéjén egy országos díjugrató versennyel vette kezdetét a fedettpályás szezon a Nemzeti Lovardában.

A 90 centiméteres nyitott számban Sonnewend Rozi és Heléna (Steel Fire Team SE) húzták be a győzelmet, míg 100 centiméteren Eszes Ferenc és Lanting (Hárskúti Lovas Klub) volt a nyerő.

Az ötéves lovak között a Tenyészversenyen is brillírozó Faluhelyi Ádám és Diasandro Blue nyitották győzelemmel a hétvégét. A lovas a Fábiáncsics Horses másik ötévesével, Congran PS-szel a harmadik helyet szerezte meg. Debreceni Fanni és DB Cassbhan zártak másodikként.

A 110 centiméteres nyitott versenyszám Burucs Borbála és Mystic győzelmét hozta, akik közel öt másodperccel előzték meg a Fésűs Gréta – Hunter Dadero Z párost. Blaskó Nikolett és Lay Your Love On Z zártak a harmadik helyen.

A hatéves lovak legjobbja dr. Pusztai Zsuzsanna pej ménje, Kansas VL volt, akit Eszes Ferenc lovagolt. A további dobogós helyeket a Takács Petra – My Way VL és Mráz Tamás – TM Diacor párosok szerezték meg.

Szoros versenyben dőlt el a dobogós helyezések sorsa a 120 centiméteres nyitott versenyszámban, ahol végül Füzér Gábor vezethette a tiszteletkört Cariona nyergében.

Füzér Gábor - Cariona
Füzér Gábor – Cariona

Göttler Vilmos és Jégvirág épp csak árnyalatnyi időkülönbséggel csúsztak a második helyre, de Bohák-Debreczeni Éva és Sáripuszta Hadnagy szorosan ott volt a nyomukban. A fiatal lovas kategória győztese Bodnár Annabell és Comedy Star lett.

A pénteki napot záró 130 centiméteres számban Mráz Tamás és El Conthero végeztek az első helyen, második az utolsóként pályára lovagló ifj. Lázár Zoltán és Candide, harmadik Weinhardt Virág és Equest Cha-Cha.

Mráz Tamás - El Conthero
Mráz Tamás – El Conthero

Fotó: Tokodi Tícia/Tic Photo

Kérdése van?

Hívjon minket, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és mi kapcsolatba lépünk Önnel.