A Nemzeti Lovardában folytatódik a díjugratók fedeles versenysorozata

Február első hétvégéjén a Nemzeti Lovarda Díjugrató Fedettpályás Minősítő versenynek ad otthont. A versenyre 192 lovas nevezett 340 lóval.

Február elsején délben lezárult a hétvégi fedettpályás minősítő verseny nevezési határideje, a legfrissebb adatok szerint a hétvégén 192 lovas és 340 ló méri majd össze tudását és rátermettségét a Németh Zoltán építette pályákon.

A három nap folyamán összesen 21 versenyszámban indulnak majd a lovasok. Az 5 éves lovak, illetve a kezdő lovasok számára kiírt versenyszámok 100 – 105 centiméteres magasságon zajlanak. Az amatőr, az ifjúsági és a 6 éves lovak versenyszámainak akadályai 110-115 centiméter magasak. A legrangosabb, nyitott versenyszámok pedig 120-135 centiméteren zajlanak.

A mezőnyben ott lesz Göttler Vilmos többszörös díjugrató magyar bajnok, az 1992-es barcelonai olimpia résztvevője. A Budapesti Díjugrató Világkupa hőse, Hollé Sára ezúttal Dzsangot lovagolja majd. Több lóval és több versenyszámban is indul az Airvent Lovas Club sztárlovasa, Horváth Balázs, és pályára lovagol Weinhardt Virág is, aki kvótát szerzett hazánknak az idei Ifjúsági Olimpián való részvételre.

Tovább a rendezvény oldalára >>

Sajtóakkreditáció >>

A versenyről az élő közvetítést a Riderline biztosítja. Tovább az élő közvetítés oldalára >>

2018.02.01. Borítókép: Hajdu Krisztina, Lovasfoto.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Kérdése van?

Hívjon minket, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és mi kapcsolatba lépünk Önnel.