Nyerj egyéni edzést a Nemzeti Lovardában!

Játssz velünk november 2-20. között és nyerj egyéni edzést a Tattersallban az idei Díjugrató Championátus gyermek kategória győztesének edzőjével!

Rajongsz a lovakért és szeretnél egy olyan edzőtől tanulni, aki már több bajnokot segített a győzelemhez? Akkor nincs más teendőd, mint helyesen válaszolni egyetlen kérdésünkre, és ha neked kedvez a szerencse, egyéni edzést nyerhetsz a Tattersallban működő lovasiskola vezető edzőjétől, Géczi Orsolyától, akinek tanítványai:

  • megnyerték a 2018-as Korosztályos Díjugrató Championátus gyermek versenyszámát póni és nagyló kategóriában
  • az idei Pest megyei és regionális döntő nyertesei lettek kezdő lovas kategóriában
  • a 2018-as Póni Klub OB FSZ2 és FSZ3 futószáras versenyszámok bajnokai és dobogós helyezettjei, valamint az OB haladó díjlovas versenyének második helyezettje lettek

A nyereményt a Nemzeti Lovardában működő lovasiskola ajánlotta fel. Amennyiben még nem múltál el 18 éves, kérd meg szüleidet, hogy ők töltsék ki az űrlapot:

A “Nyerj egyéni edzést a Tattersallban” c. nyereményjáték hivatalos játék- és adatvédelmi szabályzata

1. A játék neve és rövid leírása

“Nyerj egyéni edzést a Tattersallban” nyereményjáték: jelöld meg űrlapunkon a helyes választ 2018. november 2-20. között, válaszolj néhány kérdésünkre, add meg az e-mail címed, amin értesíthetünk – és megnyerheted az egyéni edzést a Nemzeti Lovardában. Minél több különböző játékos tölti ki az űrlapot, annál több nyereményt sorsolunk:

  • 100+ kitöltés esetén 1 nyertest,
  • 200+ kitöltés esetén 2 nyertest,
  • 300+ kitöltés esetén 3 nyertest sorsolunk, és így tovább.

2. A játék szervezője és lebonyolítója, adatkezelője

A játék szervezője, lebonyolítója és adatkezelője a Riderline Magazin kiadója, a Riderline Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. (Cg.: 01-09-172519, Asz.: 24330813-2-42, Szh: 1087 Budapest, Kerepesi út 7., NAIH Engedély: NAIH-82878/2015.), továbbiakban Szervező.

3. A játékban részt vevő személyek és a részvétel feltételei

A játékban kizárólag azon 18. életévüket betöltött, kizárás alá nem eső természetes személy (továbbiakban Játékos) vehet részt, aki a játék időtartama alatt kitölti űrlapunkat és válaszol minden kötelezőnek megjelölt kérdésre. Amennyiben még nem vagy 18 éves, kérd meg szüleidet, hogy ők töltsék ki az őrlapot. A játékban nem vehetnek részt a Szervező alkalmazottai és ezen személyeknek a Ptk. 8:1 §-ában rögzített hozzátartozói és közeli hozzátartozói.

4. A játék menete

Ha a Játékos kitölti a “Nyerj egyéni edzést a Tattersallban” c. kérdőívünket, akkor:

sorsoláson vesz részt, ahol az űrlapon leadott helyes válaszával egyéni edzést nyerhet a Nemzeti Lovardában (Tattersall) működő lovasiskola felajánlásában.

A kérdőívet minden Játékos csak egy alkalommal töltheti ki. A kérdőív többszöri kitöltése nem növeli a Játékos nyerési esélyeit.

5. A játék időtartama

A játék 2018. november 2-től 2018. november 20-án éjfélig tart.

6. Nyeremények

A nyeremény egyéni edzés egy alkalommal a Nemzeti Lovardában (Tattersall), az itt működő lovasiskola felajánlásában, Géczi Orsolya vezető edző irányításával. A nyertes fejenként 1 db egyéni edzést nyer. A kisorsolásra kerülő nyertesek száma az űrlapot kitöltők számával egyenes arányban nő, 0-100 kitöltés esetén 1 nyertest, 101-200 kitöltés esetén 2 nyertest, 201-300 kitöltéskor 3 nyertest sorsolunk és így tovább. Amennyiben a nyertes az egyéni edzést követően a Nemzeti Lovardában működő lovasiskola tanítványa lesz, akkor egy 3 hónapos egyéni edzéstervet is kapni fog. A nyereményekkel kapcsolatban felmerülő esetleges adóterheket a Szervező viseli, ezzel kapcsolatos egyéb adóteher a nyertest nem terheli.

7. A sorsolás időpontja

A sorsolásokat a Szervező végzi. A sorsolás helyszíne a Szervező székhelye (1087 Budapest, Kerepesi út 7.). A nyertesek kisorsolására 2018. november 21-én szerdán 12:00 órakor kerül sor.

8. A nyeremények átadása, átvétele

A játékban való részvétel hiányosságáért/hibájáért, az internetes rendszer lassúságáért, leállásáért a Szervező nem vállal felelősséget. A Szervező a nyeremények tekintetében szavatosságot nem vállal. A nyeremények készpénzre nem válthatóak, másra át nem ruházhatóak. Egy Játékos csak 1 alkalommal egy nyereményt nyerhet.

A Szervező a nyeremény átadásáig kizárhatja a játékból azon Játékost, aki nem felel meg a részvételi feltételeknek. A nyertes Játékos a nyeremény átvételéről a “Nyerj egyéni edzést a Tattersallban” c. űrlapon megadott e-mail címére kiküldött e-mailben kap tájékoztatást a sorsolás napján vagy a sorsolást követő első munkanapon. Amennyiben a Játékos az értesítés kiküldését követő 48 órán belül az értesítést nem igazolja vissza, úgy a Szervező tartalék nyertest jelöl ki.

A Szervező kizárhatja a játékból azt a Játékost, aki számára a nyereményt azért nem lehet átadni, mert kiskorú (azaz a sorsolás napjáig nem töltötte be a 18. életévét), vagy mert az általa megadott egyéb személyes adatok nem valósak, vagy tévesek, vagy a Játékos egyéb okból nem felel meg a jelen játékszabályzatban írt feltételeknek. A Játékos téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt felelősség nem terheli.

9. Adatkezelés, adatvédelem

A játékban résztvevő minden Játékos részvételével automatikusan elismeri, hogy teljes körűen megismerte és megértette a Játékszabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadja, valamint tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, adatai kezelését a Riderline Kft. szigorúan bizalmasan, a vonatkozó jogszabályi előírások betartásával végzi.

A Játékos a játékban való részvételével hozzájárul, hogy a Riderline Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. a Játékos személyi adatait és személyes jellegű információit (név, e-mail cím) díjmentesen nyilvántartásba vegye, és a jelen játék lebonyolítása és dokumentálása céljára a jövőben is díjmentesen kezelje, továbbá saját marketingtevékenysége során felhasználja.

A Játékos a játék teljes időtartama alatt leiratkozhat a játékról és kérheti regisztrációja törlését az info@riderline.hu címen. A Játékos egyúttal tudomásul veszi, hogy amennyiben kérelmére a játék érvényes időtartamának befejezése előtt következik be személyes adatainak törlése, akkor a Játékosnak a játékban való részvétele – a nyereményre való jogosultságával együtt – megszűnik. A Játékos nyertessége esetén nevét a Szervező nyilvánosságra hozhatja.

10. Kizárás a játékból

A Szervező jogosult kizárni a játékból azt a Játékost, aki a játékban tisztességtelen módon, a jelen szabályzatban foglalt feltételek és előírások megkerülésével (pl. a kérdőívet többszörösen kitöltve, hamis e-mail címeket megadva) próbál részt venni. A Szervező kizárja a felelősségét a rajta kívülálló okokból történő meghibásodásáért, amely időtartam alatt a honlap nem vagy korlátozottan használható, ugyanakkor haladéktalanul megtesz minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy a hiba okát mielőbb feltárja, illetve megszüntesse.

A Szervező fenntartja a jelen játékszabály módosításának jogát. A Szervező kizárja felelősségét a játékkal kapcsolatos bármilyen kommunikációs anyagban esetlegesen előforduló tévedésért.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Kérdése van?

Hívjon minket, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és mi kapcsolatba lépünk Önnel.