Online árverésen értékesítik a Nemzeti Lovardában prémium minősítést szerzett csikókat

58 csikó került felvezetésre az MSLT Csikóchampionátusán augusztus 26-án. A rendezvényen prémium minősítést szerzett csikók az MSLT első Prémium Csikó Online Aukcióján kerülnek értékesítésre szeptember 11-14. között.

Az Magyar Sportlótenyésztők Országos Egyesülete Csikóchampionátusán a 27 felvezetett kancából 19 kapta meg a prémium minősítést, a 31 bemutatott méncsikóból pedig 17-nek ítélte oda a prémium minősítést a szakmai zsűri. A kanca champion GSH Diamant Rose , a mének legjobbja pedig a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. által tenyésztett Revanzs M lett.

A prémium minősítést szerző csikók közül 13 a Magyar Sportlótenyésztők Országos Egyesülete által szervezett online lesz megvásárolható szeptember 11-14. között. Az MSLT célul tűzte ki, hogy Magyarországra is elhozza ezt a rendkívül hatékony, gyors és népszerű lóértékesítési formát, és így összekapcsolja a tenyésztőket és tulajdonosokat a potenciális vásárlókkal Magyarországon és külföldön egyaránt. Az aukciók széleskörű promóciója lehetővé teszi, hogy ezek az árverések külföldön is javítsák a magyar lovak piacra kerülésének lehetőségeit.

Tovább az MSLT első Prémium Csikó Online Aukcióra:

Fotó: Hajdu Krisztina, Lovasfotó.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Kérdése van?

Hívjon minket, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és mi kapcsolatba lépünk Önnel.