Szuhai Gyula a nyerő 135 centiméteren

Mindössze hat lovas indult szombat reggel a kezdő lovasok 100 centiméteres versenyszámában, közülük a legtöbb stíluspontot, 8,1-et Jung Lili és Bloom Aquarelle kapta a bíráktól.

Az ötéves lovak mezőnyében a harmadik versenynapon is a Fabiancsics Horses SE párosának szólt a taps. Faluhelyi Ádám és Diasandro Blue ezúttal 8,60 stílusponttal zárta a versenyt. A kiskunhalasi Füzér Gábor és Zidane 8,30 ponttal második, a debreceni Csontos Zsuzsa és Centharado harmadik.

Faluhelyi Ádám - Diasandro Blue
Faluhelyi Ádám – Diasandro Blue

Az ifjúsági korosztályban szintén Fabiancsics Horses SE siker született, a Kozma Rebeka – Bognár Obstreicher páros 8,5 stílusponttal zárta a versenyszámot, maga mögé utasítva a BLK-s Schäffer Rózát és Aramisz-B nevű lovát, valamint Szabó Dorinát Arvisurával.

Kozma Rebeka - Bognár Obstreicher
Kozma Rebeka – Bognár Obstreicher

Az amatőr lovasok 110 centiméteres versenyének legjobbja Szakál Delinke és Quintero (Morris Lovas SE) volt, a további sorrend: Mercz Dorina – Not Forget Me, Litkei Nóra – Neverland.

Szakál Delinke - Quintero
Szakál Delinke – Quintero

A hatéves lovak mezőnyében Krucsó Szabolcs és Chesterfield 8,50 stíluspontja győzelmet ért, őket a Fábiáncsics Gábor Kisimov nevű ménje követte a tiszteletkörben, harmadik a csütörtöki győztes páros, Eszes Ferenc és Let’s Win TN.

Krucsó Szabolcs - Chesterfield
Krucsó Szabolcs – Chesterfield
Fábiáncsics Gábor - Kisimov
Fábiáncsics Gábor – Kisimov
Eszes Ferenc - Let's Win TN
Eszes Ferenc – Let’s Win TN

78 ló-lovas páros nevezett a 125 centiméteres versenyszámra. A győzelmet a castiliás Kovács Rolandnak sikerült megszereznie Astral-C nyergében 54,83 másodperces időeredménnyel. Második Szuhai Rodrigo és Idarquithago, harmadik a szombati győztes páros, Márki Zoltán és H-C.S.R. Center.

Kovács Roland - Astral-C
Kovács Roland – Astral-C

Szintén 125 centiméteres magasság várta a fiatal lovas korosztály 31 indulóját. Az első hely a Prosper LK-hoz került Gimesi Lorena és Timpex Fegyenc szép hibátlanjának köszönhetően. A páros közel öt másodperccel utasította maga mögé Illés-Tóth Lottit és Lacos nevű lovát. A harmadik helyen szintén prosperes versenyző végzett, Munn Sonja Krisztina és Marcus Licinius Crassus.

A napot megkoronázó 135 centiméteres versenyszám időre zajlott egyszeri összevetéssel. A két körből Szuhai Gyula és Lawisangos került ki győztesen, második Verena Haller és Carry Anne, harmadik Mráz Tamás BN Silver nyergében.

Szuhai Gyula - Lawisangos
Szuhai Gyula – Lawisangos
Verena Haller - Carry Anne
Verena Haller – Carry Anne
Mráz Tamás - BN Silver
Mráz Tamás – BN Silver

Fotó: Tokodi Tícia/Tic Photo

Kérdése van?

Hívjon minket, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és mi kapcsolatba lépünk Önnel.