Szuhai Rodrigo győzött 130 centiméteren

A Széchenyi István Emlékverseny előtti utolsó országos minősítő több mint 200 lovast vonzott a Nemzeti Lovardába, ahol 90 és 140 centiméter között mérethetik meg magukat a lovasok a három nap alatt.

A pénteki versenynap a nagy számú érdeklődésre való tekintettel 7:30-kor vette kezdetét, majd a nap legmagasabb, 130 centiméteres versenyszámában fél 9-kor hirdettek eredményt, ahol gyermek válogatottunk kiválósága, Szuhai Rodrigo végzett az élen a nagyszerű ugrókedvvel versenyző Le Royal nyergében.

A második és harmadik helyet ifj. Máté István szerezte meg I’m Special RV és Chacco Sz nevű lovaival.

Negyedik lett Faluhelyi Ádám El Caminóval, megelőzve Fábiáncsics Gábort és Prikler Szilárdot.

A fiatal lovasok között Szuhai Péter bizonyult a leggyorsabbnak, maga mögé utasítva Szöllősi Hajnalt Gina Van Lange Weeren nevű lovával és a Comedy Start lovagló Mészáros Marcellt.

A 120 centiméteres kétfázisos versenyszám legjobbja Göttler Vilmos volt Jégvirág nyergében 26,52 századmásodperces eredménnyel.

Mögötte Szuhai Rodrigó és ifj. Máté István szerezték meg a dobogós helyeket.

A 6 éves lovak között a legmagasabb pontszámot a Fábiáncsics SE Színeiben versenyző Faluhelyi Ádám lovai szerezték meg. Co2 Z 8, Cordiss pedig 8,4 stílusponttal zárta a 120 centiméteres versenyszámot. Harmadik helyen a Burucs Borbála által bemutatott Lord Cornet PSZ végzett.

Az ifjúsági lovasok 110 centiméteres versenyében több kiemelkedő pályát is láthattunk, akik közül Janik Attila tanítványa, H. Nagy Emma érte el a legmagasabb, 8,7-es pontszámot Costa Brava nyergében. Második helyen Lacza Léda Hanna végzett Kim Yura Charlotte előtt.

Az 5 éves lovasok versenyének első napján Merkúr M bizonyult a legjobbnak, nyergében Faluhelyi Ádámmal. Második Stróbl Dorottya lett a szintén Modesto apaságú Marcipán M nevű lovával, megelőzve Szuhai Pétert és Stalinton PSZ-t.

Fotó: Hajdu Krisztina/Lovasfoto.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Kérdése van?

Hívjon minket, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és mi kapcsolatba lépünk Önnel.