Tavaszzáró verseny a Nemzeti Lovardában

A hét elején mutatkozó kedvezőtlen időjárás ellenére a Nemzeti Lovarda versenypályája kitűnő körülményekkel várta a díjugratókat. Négy napon át az ország szinte összes megyéjéből érkeztek lovak, lovasok a Tattersall-i Országos Minősítő versenyre.

Négy napon át a megszokott körülmények között zajlott május utolsó minősítő versenye a Tattersallban. A szombati legmagasabb A/3 *kategóriában az izsáki Heibl Ágnes Carloval lovagolt a leggyorsabban, megelőzve Krucsó Szabolcsot Bubamarával és Técsy Attilát Babett 28 nyergében. A vasárnapi A/3 *-ban öt lovas érkezett hibátlanul a Karádi László által épített alappályról, mely után a győzelmet az elmúlt két év Magyar Bajnoka, az Airventes Horváth Balázs szerezte meg a sérüléséből visszatérő PM Jumping Ladyvel. Második lett a Király Klaudia Helénával, harmadik pedig a csúcsformában lévő Heibl Ágnes – Carlo páros. A versenyen kitűnő pályákat lovagolt olimpikonunk Göttler Vilmos, aki három versenyszámot is tudott nyerni.

Heibl Ágnes – Carlo

A folytatás nem marad el, hiszen a következő hétvégén június 4-7 között kerül megrendezésre a XXVlll. Gróf Széchenyi István Emlékverseny a Nemzeti Lovardában. Az évek óta rangos nemzetközi versenyre 7 nemzet közel 260 lóval adta le nevezését. A megszokott Small, Middle és Big Tour mellett Children, U25 és Young Horse versenyszámok kerülnek megrendezésre a négynapos eseményen. A versenyrendezőség a pénteki napon 20:00 órai kezdettel vendégül látja a versenyen résztvevő lovasokat és hozzátartozókat a Nemzeti Lovarda területén felállított sátorban. A vacsora után 21:00 órai kezdettel “Rider’s Tent Event” kerül megrendezésre ahol a zenéről előző évekhez hasonlóan DJ Manzera, a remek hangulatról pedig a lovasok és az esemény résztvevői gondoskodnak.

Látogasson ki a helyszínre és legyen részese ennek a jó hangulatú rendezvénynek is.

A verseny teljes időtartalmát élőben közvetíti a Riderline.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Kérdése van?

Hívjon minket, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és mi kapcsolatba lépünk Önnel.