Utánpótlás CSIO 2014 – Csütörtök

Harmadik alkalommal kezdődtek meg az utánpótlás korosztály CSIO versenyszámai a felújítás előtti Nemzeti Lovardában. 32 induló állt starthoz a gyermek korosztály kétfázisos nyitó versenyszámában, ahol egy igazi lovas család gyermeke, Sara Stangelová Celicával lett az első. 13 századmásodperccel maradt le mögötte Szuhai Péter Ludwiggal, aki viszont a szürke Casimellával a harmadik helyet is megszerezte. A további helyezések is magyar lovasoknál maradtak: Erdős Jázmin, Jármy Vince és Kovács Georgina lovagolhatott be az eredményhirdetésre.

 

Sara Stangelová – Celica
Az ifjúságiak 135cm-es felvezető számát a pej Cezanne-nal Bagyánszky Gabriella nyerte meg, megelőzve a bolgár Ventsislav Izov – Ezop párost. A harmadik helyet bajnok párosunk, ifj. Lázár Zoltán szerezte meg Lacrima di Felicitával. Varga Ábel Lancelot hátán lett negyedik, Anna Kellnerová az ötödik és hatodik helyen végzett.
Bagyánszky Gabriella – Cesanne

A 125 cm-es nyitó számban is magyar győzelem született, Szabó Szimonetta Attimóval nagy fölénnyel lovagolta a leggyorsabb hibátlant.

A felnőttek CSI versenyében a papírforma teljesült, Krucsó Szabolcs nyert Enriquével. A középkör és a nagykör beigazolta, hogy ez a csütörtök Márki Zoltán napja volt, hiszen130cm-en biztosan győzött Gavallérral, míg a legmagasabb versenyszámban a 9 éves Chacco Boyjal.

Az est a csapatok bevonulásával ért véget. Bálint Gábor vezetésével felvonultak a résztvevő nemzetek, a himnuszok elhangzása után pedig felrepültek az addig dobozokban várakozó galambok. Végül a nagyteremben a csapatvezetők közreműködésével kisorsolták a pénteki gyermek és ifjúsági Nemzetek Díja versenyszámok indulási sorrendjét.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Kérdése van?

Hívjon minket, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és mi kapcsolatba lépünk Önnel.