Utánpótlás és felnőtt CSI nagydíjak – 2014

A nagydíjakkal záródott az utánpótlás CSIO a Nemzeti Lovarda kitűnő talajú versenypályáján. A hazai díjugrató sport örömére mindkét kategóriában magyar győzelemnek örülhettünk. A gyermekeknél címvédés történt, hiszen a 14 éves Jármy Vince Príma nevű fedezőménjével lovagolta a leggyorsabb hibátlant az összevetésben. A CWD díjáért rendezett nagydíjban Pirik Zsolt tanítványa, Boros Zsuzsanna Afroditével lett a második. A mezőny legfiatalabbja, a még csak 12 éves Hováth Márkó szerezte meg Rádiháza Csicsergővel a harmadik helyet, őt követte a legjobb külföldiként a szlovák Sara Stangelova.

Jármy Vince – Príma

Az ifjúságiak nagydíjában ifjabb Lázár Zoltán volt az egyetlen, aki hibátlanul abszolválta a nagyon nehéz, 140 centiméter magas, 13 akadállyal megépített pályát. Második helyen a szlovák Tana Hatalova végzett, míg a harmadik helyezett a bolgár Izov Ventsislav lett. Tavalyi helyezését megismételve, hatodik helyen zárt legjobb ifjúsági lovasnőnk, Bagyánszky Gabriella a Contender apaságú Cesanne-nal.

ifj. Lázár Zoltán – Lacrima Di Felicita

A felnőttek CSI versenyének legeredményesebbje Márki Zoltán lett. A munkája mellett versenyző lovas megnyerte Chacco Boyjal a nagydíjat és Gavallérral a kiskör döntőjét. A legjobb külföldi címet a román Norbert Schumann érdemelte ki, aki győzött a középkör döntőjében és a nagydíjban is másodikként végzett Econan S-szel és Tenor D’ariosóval a 130 centiméteres vadászugratásban.

Márki Zoltán – Chacco Boy

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Kérdése van?

Hívjon minket, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és mi kapcsolatba lépünk Önnel.